top of page

Oxenergy Infuse

Din personlige og skreddersydde hudpleie

Oxynergy Infuse tilbyr en eksklusiv linje med profesjonell hudpleie og et hudprogram for å skape din personlige hudpleie. Hvordan virker det?

I din skreddesydde Oxenergy infuse behandling hos oss på Magnolia hudpleie starter vi med en konsultasjon hvor vi vil finne dine personlige ønsker og behov og deretter lage dine personlige hudpleieprodukter.

  • My serum

  • My cream

  • My mask

 

MY SERUM: For å lage ditt personlige hudpleieserum blander vi forskjellige Power Infuse Serums i visse oppgitte mengder. Det er 11 forskjellige Power Infuse Serums, og en formel kan inneholde 3 til 9 forskjellige serum.  Hvilket serum vi bruker og hvilken dose av hver av dem kommer helt an på dine ønsker og ditt behov.  Serumet kan da brukes i både behandling hvor vi bruker Power Infuse teknoligen eller du bruker det hjemme akkurat som andre serumer.

MY CREAM: For å lage din personlig hudpleiekrem trenger du enten Power Infuse My Cream eller Power Infuse My Cream Rich. Vi blander inn 10 doser med ditt personlige My Serum i kremen.

 

MY MASK: I behandlingen lager vi dine personlige masker ved å bruke Power Infuse My Masks. Vi bruker 3 doser av det tidligere preparerte personlige serumet MY SERUM og lager din egen skreddesydde maske.  En perfekt avslutning på behandlingen.

 

Vårt eksklusive konsept tillater hver enkelt person å få tilgang til en hel verden av eksklusiv hudpleie. Laget kun for din hud, i få og enkle  trinn, med fantastiske fordeler og resultater for din hud.

Power Infuse Technology

Oxynergy Paris er den første til å innovere og designe oksygen teknologi som infiserer og sprøyter personlig serum inn i huden. Ved hjelp av Power Infuse-produktlinjen i harmoni med enheten, kan du tilpasse opptil 10.000 forskjellige serum basert på klientens hudtype og bekymringer.

 

Fordi Oxynergy forstår at hver persons genetikk, hudtype og bekymringer er unike, må hver behandling derfor tilpasses for å gi de beste resultatene.

 

Det hemmelige våpen kommer i form av høyt konsentrerte aktive ingredienser og deres evne til å samhandle perfekt i synergi når de kombineres. Interaksjon og kombinasjon av serum forbedrer ikke bare resultatene for ulike hudforhold samtidig, men er også designet for å eliminere muligheten for å motvirke hverandre.

 

Indikasjoner:

Din hudterapaut vil blande en formel basert på dine spesifikke krav kalt "MY SERUM", et resept som er bygd rundt klientens hudtype og tilstand. Serumet blir så smittet inn i huden for å reparere og gjenopprette vitalitet, redusere tegn på aldring, økende fasthet og plumping rynker og fine linjer.

 

FORDELER:

Tilpasning av behandlinger for hver enkelt klient Opprett opptil 10.000 forskjellige serum å bruke Tilbyr unike behandlinger i et konkurransedyktig marked To applikatorer og en rekke programmer å jobbe fra. Kompakt enhet Se resultater etter første behandling, men en serie på 5-8 anbefales for å oppnå maksimal effekt med langsiktige resultater.

bottom of page