© 2023 by Massage Therapy. Proudly created with Wix.com

PARTY FRESH UP RITUAL 45 min kr 1090.-

En ansikstbehandling som gir deg glød og spenst, perfekt for festen. Inkl: rens, peeling, ansiktsmassasje, nakkemassasje og en ekstra effektiv spesial maske tilpasset din hudtype.  Behandlingen avsluttes med produkter tilpasset huden din.

DETOX RITUAL 45 min kr 1090.-

Trenger huden en ordenlig rens da er dette behandlingen for deg.

Inkl: rens, peeling, ansiktsmassasje, nakkemassasje og en ekstra effektiv spesial maske tilpasset din hudtype.  Behandlingen avsluttes med produkter tilpasset huden din.

Decleor DeLux hudpleie m/spesialmaske og nakke, skuldre massasje kr 1090.-

En ansiktsbehandling med Essensielle oljer virker som avgiftningsmiddel på huden som hjelper med å rense og styrke den gjennom deres velkjente anti inflammatoriske, antibakterielle og antiseptiske egenskaper. 

Inkluderer: Hudanalyse, rens, utklemming, peeling, damp, ansiktsmassasje, nakkemassasje og en ekstra effektiv spesial maske tilpasset din hudtype.  Behandlingen avsluttes med produkter tilpasset huden din.

 

POWER INFUSE BEAUTY RITUALS 50-60 min, inkl. oxygeninfuse, maske og nakke / skuldre massasje kr 1490.-

En skreddesyd hudpleie og produkt kun for din hud og det du ønsker å jobbe med.  Serum tilpasset dine behov er dyttet ned i cellenivå med hjelp av Infuse technologyen.

Hudanalyse, rens, peeling, oxygeninfuse, ansiktsmassasje, nakkemassasje og en ekstra effektiv spesial maske tilpasset din hudtype.  Behandlingen avsluttes med produkter tilpasset huden din.

POWER INFUSE BEAUTY RITUALS 50-60 min, inkl. oxygeninfuse, maske og nakke / skuldre massasje og eget krem kr 2090.-

En skreddesyd hudpleie og produkt kun for din hud og det du ønsker å jobbe med.

Hudanalyse, rens, peeling, oxygeninfuse, ansiktsmassasje, nakkemassasje og en ekstra effektiv spesial maske tilpasset din hudtype.  Behandlingen avsluttes med produkter tilpasset huden din.

 

Ansiktsbehandling med deamantsliping og nakke / skuldre massasje kr 1690.-

Inkluderer: Hudanalyse, rens, demantsliping, ansikts og nakkemassasje og en oppstrammende fuktighets maske. Demantsliping fjerner døde hudceller, gir jevnere hud, er lysnende på pigmentflekker,  minnsker rynker og fine linjer, er litt oppstrammende.  Huden får tilbake glød og spenst. 

 

Ekseption kjemisk peel kr 500-990,-

En kontrollert eksfoliering av hornlaget som resulterer i en totalt fornyelse av hele hudlaget. Dennne behandlinngen gir ny glød og vitalitet, den forfiner hudstrukturen, minimerer porer, regulerer talgproduksjonen og tilfører fukt. Passer alle hudtyper!

Solskadet og ujevn hudtone, Couperose, akne, grov hud, rosacea, tørr og sensitiv hud, eksem

Anbefalest som en kur 4-6 behandlinger for optimal effekt.

Gå inn på online bookingen for å se de forskjellige behandlingene og priser under Ekseption kjemisk peel.

Mesoterapi kr 1590-1990,-

Mesoterapi er en teknikk hvor man ved hjelp av mikro injeksjoner tilfører en aktiv coctail med aktive næringstoffer som virker som en energibombe på hudcellene i det mellomste laget av huden. Behandlingen gir mer glød og fukt og revitaliserer huden. Den strammer opp og reduserer linjer og stimulerer stamcellene.  

Anbefalest som en kur 4-6 behandlinger for optimal effekt.

Gå inn på online bookingen for å se de forskjellige behandlingene og priser under Mesoterapi.