top of page

Microneedling 

DERMAFIX Microneedling Pen 

- anbefales en kur på 3-6 ganger.

 

Dermafix Microneedling Pen er fremtidens behandlingsteknikk. Det er en revolusjonerende måte å reparerer huden på.  Behandlingen bygger opp kollagenet i huden og øker elastisiten og hudtone.   Diamantslipte nåler med liten smerte og ingen blod i behandling og det kreves ikke bedøvelsekrem.   Behandlingene er et unikt alternativ til laser og IPL.  Den har en kort restitusjons tid og vi kombinerer microneedling med fruktsyre pensling.

 

Hovedeffekter som oppstår ved microneedling:

1. Stimuleringen av den naturlige helingsprosessen som gjenoppbygger tidligere skadet hud. Vi får en økt kollagen og elastin produksjon i huden. 

2. Micronålene lager flere hundre tynne kanaler ned i huden for å øke absorpsjonen av aktive substanser. Når aktive substanser appliseres direkte på huden, stopper den maksimale absorpsjonen ved 0,3%, ved bruk av microneedling kan vi øke den maksimale absorpsjonen opptil 60%.                                                                                                                   

 

  •  Naturlig oppstramming

  • Huden blir fastere og porene mindre

  • Reduserer rynker og linjer

  • Reduserer akne og arr

  • Forbedret hudtone

  • Reduserer pigmentflekker

last ned.jpg
images.jpg
             Før              Etter 4 behandlinger

HUDEN TRENGER KOLLAGEN!

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet og utgjør rundt 30% av             kroppens totale proteinvekt og så mye som 75% av hudens styrke og oppbygning.     Kroppens egen evne til å danne kollagen avtar med alder.  Microneedling bidrar til ny celle tilvekst av kollagen i huden, slik at huden får en jevnere hudtone og reduserer linjer, rynker og øker elastisiteten.

bottom of page