top of page
Ekseption
easy-touch-1
Age-Less
Ekseption
Ekseption
Ekseption
Ekseption

Om ekseption

 

Ekseption er et ekslusivt konsept innen estetisk medisin. Vi tilbyr eksklusive produkter fokusert på effektivitet, trygghet og kostnad. Laboratoriet og fabrikken er lokalisert i Barcelona (Spain).

Oxynergy – Selskapet som står bak lanseringen av ekseption staret opp I 2002 og har mer enn 15 års erfaring I sitt felt; hudpleie og estetisk medisin.
Selskapet tilbyr omfattende kosmetiske produkter preget i høy grad av innovasjon og vesentlig vitenskapelig bidrag. Selskapet har alle sertifiseringer ISO 13485, ISO 22716, GMP for produksjon og distribusjon av hudpleie og medisinsk utstyr.

 

Vi tilbyr:

  • Profesjonelle kjemiske peels;

  • Gjenoppbyggende hudpleie;

  • Meso-terapi løsninger

Vår Filosofi
produkter.jpeg

Ekseption sin filosofi er at langvarige omfattende resultater oppnås ved å kombinere toppmoderne salong prosedyrer, avansert hudprogram og profesjonelle behandlinger.

Slik vil man få en rask forbedring av huden om det gjelder rynker, tap av spenst, pigmentering, misfarging, store porer, akne, sensibel hud eller ulike typer eksem.

Ekseption avansert hudprogram forbereder, forsterker og beskytter disse resultatene ved å bidra til å forhindre fremtidsskader, styrker sunn hud og bekjemper synige tegn på aldring.

 

Ved å kombinere et tilpasset hjemme program med kraftige behandlinger i salong:

som kjemisk peeling og mesoterapi gir det et helhetlig resultat. Huden får tilbake sin ungdommlighet. 

MESOTERAPI MED EASY TOUCH

                              – BEHANDLINGEN ALLE VIL HA!

 

Nålene på Easy Touch er 0,5mm, som sørger for at vi ikke kommer dypere enn det som er målet.

 

ekseption mesoterapi har en rekke ulike produkter som går målrettet på ulike hudutfordringer og hudfobedringer.

Easy-touch-meso-skin.png
easy-touch-1.jpg

Easy Touch er et verktøy som hudpleier eller kosmetisk sykepleier bruker for å få målrettede ingredienser skreddersydd for din hud, ned i det hudlaget det skal virke for å gi en hudforbedring.

 

Ordet “Meso” betyr “mellom” og det er dette hudlaget vi tilfører de aktive stoffene eller næringsstoffene ved hjelp av intradermale mikroinjeksjoner med Easy Touch.

For mer informasjon klikk på knappen
bottom of page