top of page

Vipper og bryn

Farging og forming

Farging av bryn 

Voks / napp av bryn 

Farging av vipper

Farging og forming av vipper og bryn 

Vippe extensions

Et naturlig resultat for de som ønsker lengre og fyldigere vipper.

Med denne teknikken limes de på et hår av gangen, slik at det blir en forlengelse av det allerede eksisterende vippene. Det er derfor viktig å være forsiktig når man har vippe exstension. Man bør unngå vann på vippene de første 24 timene og oljebasert sminkefjerner.

Desto mer forsiktig man er desto lengre holder de. De skal vare opptil 3-4 uker. For å holde vippene ved like anbefaler vi å ta en etterfyll hver 3 uke.

 

 

Volum vipper kommer, ring for mer info. 

vipper.jpg
Vippebøy / lift 
Vippeløft_før_etter.gif

 

 

 

 

 

Vippeløft, eller vippebøy, er en spennende behandling som gir inntrykk av lange vipper og et åpent blikk – på en helt naturlig måte. Er du lei av vippetang eller ikke vil investere i vippe-extensions er dette den perfekte behandlingen for deg!

G.E.L. Lashes er en verdensledende vippeløft behandling som løfter, bøyer, gir volum og farger dine naturlige vipper samtidig som den tilfører næring, keratin, silke peptider og en rekke frukt- og planteekstrakter.

Den økologiske kuren som inkluderes i behandlingen fremmer vekst og medfører at vippene blir sunnere og sterkere for hver behandling og man slipper påføre de slitasje som med vippeextensions og vippetang.

Lengre og fyldigere NATURLIGE vipper har blitt en meget populær behandling blant kundene.

Behandlingen inneholder ingen giftstoffer, parabener, skadelige kjemikalier, formaldehyder eller ammoniakk og er hypoallergenisk og ikke testet på dyr.

G.E.L. Lashes er en av de første vippeløft behandlingene som inkluderer en næringsrik kur kalt Økologisk vippekur. Produktet styrker og optimaliserer vekst av nye vipper ved å trenge dypt inn i hårskaftet.

Hemmeligheten med Økologisk vippekur er at den gir en dyp og fuktighetsgivende effekt i behandlingen. De aktive ingrediensene samt frukt- og plantebaserte virkemidler fremmer vekst og styrker vippene.

Økologisk vippekur hjelper også med å reparere pigmenter i hvert enkelt hår, som medfører at fargene varer opptil 60% lenger. Økologisk vippekur er laget av 97.7% naturlige ingredienser, og inneholder ikke parabener, SLS, SLES, aldehyder, silikon eller konserveringsmidler.

Hvordan utføres vippeløft?

Vippeløft gjøres ved at vippene forsiktig blir bøyd bakover og festet til en gelepad på øyelokket med et skånsomt lim. Deretter påføres et serum for å gi vippene den permanente bøyen. Hvor mye bøy du ønsker å få på vippene avgjør du sammen med terapeuten.

Etter kort tid har vippene formet seg etter gelepadden, og du har fått et

våkent blikk med lange, naturlige vipper.  Sammenliknet med

vippe-extensions gir vippeløft derfor ofte et mer naturlig resultat,

ettersom du ikke setter på nye vipper – men forbedrer dine egne.

Vippeløft er også rimeligere og du er ferdig på under en time!

Etter din G.E.L. Lashes Keratin vippeløft behandling trengs det ingen oppfølgning før neste behandling, hvilket medfører at du ikke lengre har behov for vippecurler og maskara.

Det er viktig å følge forhåndsreglene de første 24 timene etter behandling slik at vippene sitter best mulig.

Unngå svømming, dusjing av hodet og ansikt, soling og besøk av steam-rom og sauna under denne perioden. Unngå også eksponering mot sterk varme og damp som f.eks. vannkoker og stekeovner.

Hvis dine vipper kommer i kontakt med vann, damp eller høy temperatur under denne 24 timers perioden, er det ikke sikkert dine vipper varer opptil 12 uker.

KERATIN MASCARA

G.E.L. Lashes Keratin Mascara er et must for de som ønsker å ivareta vippene på beste måte, samt forlenge effekten av G.E.L. Lashes vippeløft behandlingen.

Denne transparente, glossy mascaraen kan brukes alene - den kan også brukes som primer under sort mascara - gir fukt og næring, samt styrker vippene.

G.E.L. Lashes Keratin Mascara hjelper også vippene med å beholde den løftede og ryddige fasongen, selv etter en god natts søvn

bottom of page