© 2023 by Massage Therapy. Proudly created with Wix.com

EAPro pensling

EApro Hydrating peel  kr 700,-

Dette er en ny, unik syrebehandling forsterket med A-vitamin og antioxidanter. Den eksfolierer bort hudens øverste hudlag, og stimulerer huden til å raskere produsere nye friske hudceller samtidig som skader på DNA i huden blir reparert.  Den inneholder 30% fruktsyrer som hjelper til å balansere huden, eksfoliere, fukte og jevne hudtonen.  Den er perfekt å ta i forkant av en spesiell anledning eller som en kur på 6 behandlinger med 1-2 ukes mellomrom ved ulike hudproblemer. 

EApro Multifunctional Peel kr 900,-

Dette er en pensling med 50% fruktsyrer, den er ideell for solskadet og fuktighetsfattig hud.  Den forbedrer hudstrukturen, hudtone, elastisitet og gir en ung og strålende hud.

Anbefales som en kur med 6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

 

 

Fruktsyre pensling/ Kjemisk peeling – hva er det

Kjemisk peeling er en annerkjent metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne og pigmentflekker. Kjemisk peeling er også kallt for fruktsyre pensling og består som oftest av melkesyre (AHA), mandelsyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA) i forskjellige styrker.

Virkestoffene har lavere pH verdi enn hudens egen og produserer kontrollert skade som fjerner døde hudceller og fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende.

 

Hvorfor velge en kjemisk peeling

Egnede områder er ansikt, hals og hender som er mest utsatt for sol.  Regelmessige behandlinger fører til forbedring av rynker, akne arr, kviser, grov hud, grove porer og misfarging ( inkludert melasma, fregner og alders flekker).

Ved problemer med pigmentering og solskader vil du få en forbedret hudfarge og et jevnere pigment.

Ved problemer med fine linjer og rynker vil peelingen stimulere kollagen produksjonen, og hudoverflaten blir myk, fast og stram. Ved andre skader i huden som akne vil peelingen trenge ned og starte reparering nedenifra.

 

Hvordan utføres en kjemisk peeling

Våre hudterapeuter er kurset i behandlingene de utfører.  Vi starter med en første gangs konsultasjon hvor det avgjøres hvilken peeling som passer huden din og deg og kartlegger hvilke ønsker du har til effekt og resultat.

 

I behandlingen renses huden før den får en forberedende «prepping ». Så påføres den valgte peelingen som behandler og løser skånsomt opp det ytterste hud laget.   Avhengig av styrken og hudens tykkelse, oppleves det en mild grad av « kribling» / varm kløende følelse når den er i kontakt med huden. Etter maks 3 minuter vaskes peelingen av. 

 

Så påføres EApro peel pads som er tilpasset din hud og deretter påføres serum, fuktighetskrem og SPF beskyttelse.

Kan jeg gå på jobb samme dag

Etter en pensling føles huden frisk og glatt uten ubehag og de fleste aktiviteter kan gjenopptas med en gang.

Men vi anbefaler ikke fysisk aktivitet samme dag.

 

Noen kan oppleve rødhet på behandlingsdagen og noe flassing i noen dager. Eventuelle rødhet forsvinner vanligvis innen

1-2 dager og kan dekkes med makeup.  Etter en kjemisk peeling trenger huden rehabilitering og det er viktig med kontinuerlig behandling med fukt, antioxidanter og solbeskyttelse.  

Hvor ofte bør jeg ta en slik behandling

Oppfølgende behandlinger med kjemiske peelinger resulterer i en frisk, jevn, sunn og ren hud. For de beste resultatene anbefales det derfor å ta en kur med 6 – 8 behandlinger og at man mellom kurene bruker EApro sine hjemmeprodukter.     

 

 EApro har utviklet 2 typer penslinger:  Hydrating Peel  med 30% fruktsyrer: 

 Denne vurderes som medium styrke og det anbefales alltid at man starter med denne.

 

Avhengig av hvilke resultater man ønsker kan man etter et par behandlinger skifte til:

Multifunctional Peel med 50% fruktsyrer som vurderes som sterk styrke.


 

Her er et eksempel på en dame som har har vært igjennom en kur med  6 syrepenslinger 50% over 6 måneder. I tillegg har hun brukt hjemmeprodukter fra samme serie.  Merk: før/underveis og før/etter bildene er tatt i forskjellig lys, men vi ser en tydelig forskjell på porestørrelse, pigment og linjer rundt øynene.